Bruidswerk

Jullie gaan trouwen!!

Gefeliciteerd! Als het goed is wordt dit één van de mooiste dag van jullie leven. Daar horen dan ook persoonlijke en op maat gemaakte bloemen bij. Elk bruidspaar is immers uniek. Graag adviseer ik jullie bij het kiezen van de bruidsbloemen om het totaalplaatje van jullie trouwdag compleet te maken. Tijdens een kopje koffie of thee nodig ik jullie dan ook graag uit in mijn werkruimte in Nijkerk om jullie beter te leren kennen en alle mogelijkheden die er zijn samen te bespreken.

Bruidsboeket

Het bruidsboeket is het element dat jouw look als bruid compleet maakt. Bij het samenstellen van jullie bruidsboeket kijken wij samen naar jullie wensen qua stijl, vorm, kleuren, bloemen en thema’s.

         NO LONGER TWO

                                       BUT ONE…

Aankleding/Styling

Graag mooie bloemstukken bij de entree of een prachtige bloemen backdrop bij de ceremonie. De bloemstukken die ik voor jullie maak stem ik geheel of op jullie wensen zodat alles bij elkaar past en één mooi geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan het aankleden van de ceremoniestoelen of prachtige bloemen voor de taartdecoratie.

                          TOGETHER

                            IS   A

                           BEAUTIFUL

                         PLACE

                          TO BE

 

Corsages

Ook de kleinere bloemstukken zijn belangrijk om alles tot één mooi geheel te laten worden. Graag zorg ik er voor dat alles dan ook perfect bij elkaar matcht qua thema, kleur, bloemen en vormgeving.

Werkwijze

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de sfeer die jullie willen uitdragen op jullie bruiloft, ga ik graag samen met jullie in gesprek om alles met jullie te bespreken. Onder het genot van een kopje thee of koffie nodig ik jullie dan uit in mijn werkruimte. Daar bespreken we dan alle mogelijkheden. Van het bruidsboeket en de ceremonie-opstelling tot aan de corsages en het welkomstbord. Ook kijken we naar de leveringsmogelijkheden en de eventuele regels van de locatie.

Voordat ik met jullie in gesprek ga, wil ik graag dat jullie een overzichtje maken met al jullie wensen, kleurenpallet, thema, ( indien mogelijk) budget. Voor inspiratie kijk dan vooral even op Pinterest of Instagram.  Op deze manier kan ik goed met jullie meedenken en een persoonlijk bloemenconcept maken dat binnen jullie wensen en budget valt. Aan de hand van het gesprek zal ik al jullie wensen op een rijtje neerzetten en een persoonlijke moodboard voor jullie maken. Na goedkeuring ontvangen jullie de offerte met uitgebreide uitleg en sfeerbeelden van jullie bruiloft.

 

Graag meer informatie? Vraag dan via het contactformulier  de brochure aan of neem contact met mij op.