Styling

Bij The Green Lady kun je terecht voor een op maat gemaakt bloemconcept. Of het nou voor op een kantoor is of voor in je restaurant je kunt rekenen op een sfeervol en natuurlijk resultaat. The Green Lady decoreert ook graag uw evenement en levert bloemen, zowel in Nederland als in België. Met een bloemenabonnement maak je het jezelf echt gemakkelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Hieronder vind je meer informatie per categorie

Horeca

De groene trend is overal zichtbaar.  Hippe koffiebarretjes, gezellige lunchtentjes,  maar ook in chique restaurants, tegenwoordig komen de planten en botanische sferen je overal tegemoet. Of je nu kiest voor een prachtige grote kunstplant in pot als aankleding of kleine bloemvaasjes voor op de tafels. Graag creëert The Green Lady samen met jouw een sfeer die bij jouw stijl en bedrijf past.

Kantoor

The Green Lady kan je helpen bij een op maat gemaakt plan voor de inrichting van jouw bedrijf of kantoor. Of we nu een compleet kantoorpand moeten aankleden, of dat je kiest voor een wekelijks bloemenabonnement, alles is mogelijk. Samen met jou bepalen we de sfeer, geven we deskundig advies en maken we een plan. Uiteraard verzorgen we ook het onderhoud en leveren we de potten etc. (dit kan in bruikleen). Zo ben je er zeker van dat je bedrijf er sfeervol uit ziet en dat je collega’s in een prettige werkomgeving werken.

Events/styled shoots

Op zoek naar iemand die jouw evenement aankleed met prachtige bloemstukken op zuilen bij de ingang, tafelaankleding of zelfs een gehele bloemenwand of backdrop verzorgt. Dit is allemaal mogelijk.

Ook voor styled shoots ben je bij The Green Lady aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld een trouw shoot aan het regelen en zoek je nog iemand voor de bloemenstyling. Graag denkt The Green Lady met jouw mee om tot een mooi concept uit te komen.

Retail

Een prachtig zijdeboeket, een bloesemboom of een grote kunstplant. Dit kan eigenlijk overal. Zo heeft The Green Lady al enkele kapsalons en beautysalons hiervan voorzien. Of wat dacht je trouwens van een mooie flowercloud van droogbloemen hangend in jouw etalage, een ware eyecatcher!