Gratis verzending vanaf €100, – 14 dagen retourtermijn – Verzending 1-3 werkdagen

logo bewerking 5
The Green Lady

Gratis verzending vanaf €100 – 14 dagen retourtermijn – Verzending 1-3 werkdagen

Zoek

The Green Lady


In 2019 werd The Green Lady opgericht. Deze webshop is letterlijk begonnen vanuit de garagezolder en is verder uitgegroeid tot de onderneming wat het nu tot op de dag van vandaag is. 

Bij The Green Lady begrijpen we dat je huis meer is dan alleen een plek om te wonen, het is een reflectie van jouw persoonlijkheid en stijl. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten, we zorgen ervoor dat elk item met zorg is uitgekozen.

Wat maakt The Green Lady uniek?

Ons streven naar duurzaamheid. We geloven in verantwoord consumeren en selecteren daarom zorgvuldig producten die niet alleen jouw huis verfraaien, maar ook de impact op onze planeet minimaliseren. Of het nu gaat om hergebruikte materialen, milieuvriendelijke productieprocessen of fairtrade samenwerkingen, wij zetten ons in voor een  duurzamere toekomst.

Of je nu op zoek bent naar prachtige decoratieve items, functionele meubelstukken of eco-vriendelijke accessoires, bij The Green Lady ben je aan het juiste adres. Verken onze collectie en ontdek hoe duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

Samen creëren we niet alleen een huis, maar ook een thuis.