Over ons

The Green Lady

   Welkom bij The Green Lady, de online woonwinkel waar je terecht kunt voor de mooiste en meest unieke interieuraccessoires. Onze winkel is in 2019 opgericht door Willianne, nog steeds de trotse eigenaresse van dit bedrijf.

Bij The Green Lady geloven we in het creëren van een mooie en gezellige leefomgeving, waarin iedereen zich thuis voelt. Dit doen we door ons te richten op het aanbieden van hoogwaardige, duurzame en stijlvolle producten van topmerken zoals Bloomingville, Vtwonen en vele anderen. Je vindt hier al onze interieurmerken op een rij!

Deze webshop is begonnen op de garagezolder, maar is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle online onderneming. We zijn er trots op dat we al vanaf het begin samenwerken met de beste merken in de branche en ons assortiment voortdurend blijven uitbreiden.

Naast het aanbieden van producten van grote merken, streven we ernaar om steeds meer samen te werken met kleinere merken en ondernemers in Nederland. Hierdoor kunnen we onze klanten ook producten aanbieden die uniek en speciaal zijn.

We zijn gepassioneerd over interieur, en we streven ernaar om onze klanten een geweldige ervaring te bieden bij het winkelen bij The Green Lady. Onze klanten zijn voor ons de belangrijkste drijfveer en we doen er alles aan om hen tevreden te stellen.

Dankjewel voor jouw interesse in The Green Lady. We hopen dat je ons blijft volgen en kijken uit naar het vervullen van jouw interieurwensen!

 En oh ja!
Volg je ons al op onze social media?
 
 logo
    
  
 

Contact informatie

Copyright © 2020. All Rights Reserved.