Veelgestelde vragen

Het is te begrijpen dat je wellicht vragen kan hebben over de bestelling, de betaling, verzendtijden, of algemene vragen over The Green Lady Om deze reden hebben is er een lijst samengesteld met de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op via info@thegreenlady.nl

Vragen over de producten

Waar worden de zijdenbloemen van gemaakt?

De zijden bloemen zijn gemaakt met verschillende materialen. Tegenwoordig bijna niet van echte bloemen te onderscheiden. Verschillende stoffen, plastic voor de steel en ijzerdraad zorgt dat de bloem zijn unieke uiterlijk behouden.

Vragen tijdens uw bestelling

Zijn mijn gegevens veilig bij The Green Lady?
Er wordt veel waarde gehecht aan de veiligheid van je gegevens en behandelen ze volgens de strenge eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telemediawet.

Als het product nou niet voldoet aan mijn wensen, wat dan?
Dan neem je contact met op en bespreken we wat er niet voldoet. Aan de hand van jouw opmerkingen en verdere wensen kunnen we het aanpassen totdat je tevreden bent. Mochten we er echt niet uitkomen, dan kun je jouw product retourneren.

Heb ik garantie?
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Vragen over verzenden & bezorgen

Wie is de vervoerder?
The Green Lady werkt samen met de pakketdienst PostNL

Ontvang ik een Track & Trace code?
Als het pakket met PostNL wordt verzonden, ontvang je een mail wanneer het pakket bij hun is aangemeld. In de mail staat de Track & trace code. Daarnaast ontvang je ook een mail met het verwachte bezorgtijdvak.

Wat doet de vervoerder als ik niet thuis ben?
De bezorger zal het pakket bij de buren aanbieden of nog een keer langskomen en uiteindelijk bij een afhaalpunt achterlaten.

Wat is de levertijd?
Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Daarnaast is het afhankelijk van de vervoerder en het land hoe snel de zending wordt geleverd nadat wij hem hebben doorgezet naar de vervoerder.