Levertijd

The Green Lady streeft ernaar jouw bestelling binnen 2-4 werkdagen te verzenden. We sturen je een email wanneer je bestelling is afgerond.

Enkele dagen voor jouw bestelling wordt afgeleverd zal er automatisch een Track & Trace-link naar jou worden verzonden. Met deze link kun je je bestelling nauwlettend volgen. 

Je bestelling kan op twee manieren bij jou worden afgeleverd:

  • Standaard bezorging
  • Premium bezorging grote pakketten

 

Standaard bezorgingen

Bij verzending vanuit ons magazijn krijg je een e-mail van ons, dat het pakket bijna onderweg is inclusief de track & trace. Zodra het pakketje in bezit is van onze koeriersdienst sturen zij eveneens een bericht, met een track & trace en de verwachte levertijd en -datum. 

PostNL 

Het merendeel van de pakketten wordt door PostNL afgeleverd bij onze Nederlandse klanten. Nadat zij je pakket hebben ontvangen en verwerkt in het sorteercentrum, zullen ze je per e-mail berichten over de aankomende levering van je pakket. Dit is meestal op de eerst volgende dag.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf zelf een aflevertijdstip aan te geven. In het geval dat je niet thuis bent tijdens de aflevering, zal de bestelling later nogmaals bij jou worden aangeboden. Mocht je bij de tweede poging ook niet thuis zijn, dan zal er een notitie worden achtergelaten waarop vermeld staat waar je jouw bestelling kunt afhalen. Je bestelling wordt maximaal 1 week voor je bewaard.

bpost

Sinds halverwege 2020 versturen wij speciaal voor ons Belgische klanten met bpost. Nadat zij je pakket hebben ontvangen en verwerkt in het sorteercentrum, zullen ze je per e-mail berichten over de aankomende levering van je pakket. Dit is meestal op de eerst volgende dag.

Producten ophalen bij ons magazijn is helaas niet mogelijk.

Verzendkosten

De standaard verzendkosten bedragen €5,95 per bestelling en vanaf €50,- heb je gratis verzending.