Over

Het gezicht achter The Green Lady

 

 

Allereerst welkom bij The Green Lady!

Graag wil ik, Willianne (21) je iets meer vertellen over het gezicht achter The Green Lady. Naast het verkopen via de webshop kun je mij ook in real-life ontmoeten via diverse leuke fairs en markten. The Green Lady ben ik in februari 2019 officieel gestart en de webshop is eind april echt live gegaan.

Naast het runnen van deze webshop werk ik in het dagelijkse leven ook parttime nog ergens elders op de werkvloer. Om er achter te komen waarom ik met The Green Lady ben begonnen check dan even deze blog > Blog: Even voorstellen

Bij The Green Lady kun je allerlei toffe items kopen op het gebied van living & lifestyle. Dus leuke sieraden, accessoires en woonartikelen. Dagelijks al niet wekelijks ben ik op zoek naar de laatste trends en musthaves die je terug kan vinden in de webshop. Zelf hou ik altijd van vernieuwing en verandering dus er is vaak wel weer snel iets nieuws te vinden op de webshop!

De zijdebloemarrangementen die je in de webshop ziet worden allemaal stuk voor stuk zelf gemaakt en ontworpen. Heb je nou ook altijd al graag een mooi zijdebloemstuk of boeket op je dressoir thuis hebben willen staan of op de balie van je kantoor?! Of zou je graag je bruidsboeket in zijdebloemen willen laten namaken?! The Green Lady naast de producten die in de webshop staan ook maatwerk leveren. Wil je van deze optie gebruik maken. Stuur dan even een mailtje naar info@thegreenlady.nl  en ik hoor graag van je!

Vind je het leuk om een beetje te zien hoe het achter de schermen erbij The Green Lady aan toegaat of wil je kijken hoe die ene leuke haarband nou staat als iemand het draagt. Volg The Green Lady dan op Facebook en Instagram @thegreenladylifestyle

 

 

Veel Liefs,

Willianne,

 

The Green Lady