Gratis verzending vanaf €50,-      Voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden *   

duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

Bij The Green Lady zijn we ervan overtuigd dat duurzame ondernemingen de toekomst zijn. Maar we houden het wel lekker nuchter. We willen duurzame producten aanbieden zonder in te leveren op stijl en plezier. Want laten we eerlijk zijn, duurzaam en milieuvriendelijk hoeven absoluut niet saai te zijn! Hieronder vertellen we je graag meer over ons assortiment, onze verpakking en ons vervoer.

 


Assortiment 

Bij The Green Lady werken we samen met partners en leveranciers die duurzaamheid ook belangrijk vinden voor de toekomst. We hebben geweldige merken in ons assortiment, zoals Helemaalshea en Bloomingville. Deze merken weten als geen ander hoe ze duurzaamheid kunnen combineren met stijl. Dus geen saaie en suffe producten, maar mooie en trendy must-haves voor je woning!


Verpakking en Transport  

Bij het verpakken en verzenden van onze producten letten we goed op het milieu, maar zonder het overdreven groene gedoe. We gebruiken onbedrukt karton en gerecycled plastic voor onze verpakkingen. En in plaats van gewoon plastic, kiezen we voor karton of gerecycled plastic als opvulmateriaal. Zo doen we ons best om afval te verminderen en het milieu een beetje te sparen, op een praktische manier.

Daarnaast werken we ook samen met duurzamere vervoerders, zoals PostNL. Ze zorgen ervoor dat jouw pakketje op tijd en op een milieuvriendelijke manier bij je wordt bezorgd. Dus geen gedoe met vervuilende transportmethoden, maar gewoon een verantwoorde en snelle levering.We willen laten zien dat duurzaam en milieuvriendelijk helemaal niet saai hoeven te zijn. Onze webshop staat vol met stijlvolle en trendy producten die jouw huis een groene boost geven.

Dus, als je wilt bijdragen aan een betere wereld zonder in te leveren op stijl en plezier, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga voor duurzaamheid met een knipoog en ontdek hoe mooi en trendy een groen leven kan zijn. Bij The Green Lady maken we duurzaamheid gewoon stijlvol!

 
 
Translate »
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.