Gratis verzending vanaf €100, – 14 dagen retourtermijn – Verzending 1-3 werkdagen

logo bewerking 5
The Green Lady

Gratis verzending vanaf €100 – 14 dagen retourtermijn – Verzending 1-3 werkdagen

Zoek

Keuken hacks: slimme en snelle tips om je keuken georganiseerd te houden

Keuken hacks: slimme en snelle tips om je keuken georganiseerd te houden

Een georganiseerde keuken is niet alleen mooi om naar te kijken, het maakt ook koken en opruimen een stuk makkelijker. Maar met alle spullen die we in de keuken hebben, kan het soms lastig zijn om alles netjes en georganiseerd te houden. Gelukkig zijn er tal van slimme en snelle hacks die je kunt toepassen om je keuken georganiseerd te houden. In deze blogpost delen we een aantal van deze handige tips met jou!

Gebruik ladeverdelers

Lades zijn vaak de plek waar rommel zich verzamelt. Gebruik ladeverdelers om je keukengerei, bestek en andere benodigdheden op te bergen en te scheiden. Zo houd je alles netjes en overzichtelijk.

keuken hacks
keuken hacks
keukenrolhouder marmer

 

Gebruik een keukenrolhouder als opbergplek voor folie en plastic zakjes

Een keukenrolhouder is perfect voor het opbergen van rollen folie en plastic zakjes. Zo heb je ze altijd bij de hand en nemen ze geen onnodige ruimte in beslag.

 

Maak gebruik van de binnenkant van keukendeurtjes

De binnenkant van keukendeurtjes bieden vaak veel extra opbergruimte. Hang er bijvoorbeeld een rekje op om je kruidenpotjes of schoonmaakmiddelen op te bergen.

Maak gebruik van glazen potten

Glazen potten zijn niet alleen handig om voedsel in te bewaren, maar ook om andere keukenspullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan spatels, opscheplepels en ander keukengerei. Zo houd je alles netjes bij elkaar en hoef je niet meer te zoeken naar wat je nodig hebt.

voorraadpot met deksel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *